Blauw Bloed gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blauw Bloed gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blauw Bloed gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze uitzending van Blauw Bloed wordt uitgebreid teruggeblikt op de reis die de koning en koningin samen met Prinses Amalia maken door het Caribisch gebied. Alle zes de eilanden worden bezocht door het Koninklijke trio. EilandenDe koning, koningin en prinses kwamen vorige week vrijdag aan op Bonaire, waarna onder meer Aruba en Curaçao werden aangedaan. Volgende week wachten ook nog bezoeken aan drie andere eilanden. VerschillenMet de experts wordt gekeken naar de verschillen tussen de reis die de Prinses van Oranje nu brengt en de reis die haar vader in 1987 bracht aan de Caribische Nederlanden. Presentatrice Anne-Mar Zwart praat er over met onder meer Jeroen Snel. Bekijk ook ZIEN: zo reageert Amalia op slavernij-demonstrant Aruba (video) Bekijk deze video » Blunder: koning Willem-Alexander vergeet fotomoment en laat Máxima en Amalia wachten Bekijk deze video » Video: dansmoves Máxima en Willem-Alexander gaan de wereld over Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze uitzending van Blauw Bloed wordt uitgebreid teruggeblikt op de reis die de koning en koningin samen met Prinses Amalia maken door het Caribisch gebied. Alle zes de eilanden worden bezocht door het Koninklijke trio.

Eilanden
De koning, koningin en prinses kwamen vorige week vrijdag aan op Bonaire, waarna onder meer Aruba en Curaçao werden aangedaan. Volgende week wachten ook nog bezoeken aan drie andere eilanden.

Verschillen
Met de experts wordt gekeken naar de verschillen tussen de reis die de Prinses van Oranje nu brengt en de reis die haar vader in 1987 bracht aan de Caribische Nederlanden. Presentatrice Anne-Mar Zwart praat er over met onder meer Jeroen Snel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blauw Bloed

Actuele video's

Meer actuele video's