SPOILER: dit zijn de winnaars van Op Zoek Naar… Danny & Sandy

SPOILER: dit zijn de winnaars van Op Zoek Naar… Danny & Sandy

Vrijdag 3 februari 2023 om 22:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Zoek Naar… van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op Zoek Naar… terugkijken op Gids.tv.

Vrijdagavond was de zinderende finale van Op Zoek Naar…. Dominique, Tristan, Magtel, Paul, Danique en Victor streden om de winst.

Winnaars
Dominique en Paul vielen als eerste af in de grote live-finale. Vervolgens ging het dus tussen de Sandy’s Danique en Magtel en de Danny’s Tristan en Victor. Bekijk hieronder snel wie de nieuwe Danny en Sandy zijn en bekijk hun gezamenlijke optreden.

SPOILER: dit zijn de winnaars van <em>Op Zoek Naar… Danny &amp; Sandy</em> Video: winnaars Op Zoek Naar... zingen Grease-hit You’re The One that I Want Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op Zoek Naar… van vrijdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op Zoek Naar… terugkijken op Gids.tv. Vrijdagavond was de zinderende finale van Op Zoek Naar…. Dominique, Tristan, Magtel, Paul, Danique en Victor streden om de winst. WinnaarsDominique en Paul vielen als eerste af in de grote live-finale. Vervolgens ging het dus tussen de Sandy’s Danique en Magtel en de Danny’s Tristan en Victor. Bekijk hieronder snel wie de nieuwe Danny en Sandy zijn en bekijk hun gezamenlijke optreden. Bekijk het fragment uit Op Zoek Naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar.. terugkijken bij Gids.tv. Op Zoek Naar...: dit zijn de afvallers van de halve finale (video) Bekijk deze video » Video: aangifte tegen kandidaat programma Op zoek Naar vanwege mishandeling en wurgen Bekijk deze video »

Bekijk het fragment uit Op Zoek Naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar.. terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's