De slimste mens: finaleweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens: finaleweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens: finaleweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze maandag start de laatste week van De slimste mens, ook wel de finaleweek genoemd, op NPO 1. De beste spelers van dit seizoen voegen zich bij de huidige spelers om uiteindelijk vrijdag te bepalen wie de slimste mens van dit seizoen is. Guido SpekDe eerste speler die terugkeert in het spel is Guido Spek. Hij deed vijf keer mee aan het spel en werd daarbij geen enkele keer de slimste van de dag. De acteur, die onder meer een rol had in Goeden tijden, slechte tijden, keert daarmee al redelijk snel terug: vorige week vloog hij uit het spel door toedoen van Annefleur Schipper en Erik van Looy. Laatstgenoemde zit ook in de finaleweek. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook Hilarisch! Maarten van Rossem over 'subsone snelheid' en 'enorme plof' op glijbaan Bekijk deze video » De slimste mens: Erik van Looy werd vlak voor opnames aan oog geopereerd Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze maandag start de laatste week van De slimste mens, ook wel de finaleweek genoemd, op NPO 1. De beste spelers van dit seizoen voegen zich bij de huidige spelers om uiteindelijk vrijdag te bepalen wie de slimste mens van dit seizoen is.

Guido Spek
De eerste speler die terugkeert in het spel is Guido Spek. Hij deed vijf keer mee aan het spel en werd daarbij geen enkele keer de slimste van de dag. De acteur, die onder meer een rol had in Goeden tijden, slechte tijden, keert daarmee al redelijk snel terug: vorige week vloog hij uit het spel door toedoen van Annefleur Schipper en Erik van Looy. Laatstgenoemde zit ook in de finaleweek.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's