Wie is de Mol?: beschrijft de Mol zichzelf in opdracht met kerkgangers?

Wie is de Mol?: beschrijft de Mol zichzelf in opdracht met kerkgangers?

Monday 6 February 2023 om 15:06

In Wie is de Mol? is het natuurlijk de grote vraag wie nou de saboteur is, maar veel mensen denken een Molactie van Jurre Geluk te hebben gespot. In de aantekeningen van Ranomi en Daniël staat namelijk ‘geel s en witte broek’. In de kerk is echter niemand te vinden die een geel shirt met witte broek draagt, maar dit is wel de outfit van Jurre zelf. En laat Jurre net degene zijn die doorgeeft hoe de kerkgangers eruitzien… Max van den Broek en Karlijn Bernoster bespreken deze en andere hints uit Wie is de Mol?

Bekijk Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em>: beschrijft de Mol zichzelf in opdracht met kerkgangers? In Wie is de Mol? is het natuurlijk de grote vraag wie nou de saboteur is, maar veel mensen denken een Molactie van Jurre Geluk te hebben gespot. In de aantekeningen van Ranomi en Daniël staat namelijk ‘geel s en witte broek’. In de kerk is echter niemand te vinden die een geel shirt met witte broek draagt, maar dit is wel de outfit van Jurre zelf. En laat Jurre net degene zijn die doorgeeft hoe de kerkgangers eruitzien… Max van den Broek en Karlijn Bernoster bespreken deze en andere hints uit Wie is de Mol? Bekijk Telegraaf-video over Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag 4 februari in Wie is de Mol?: ‘Wie heeft mij dit geflikt?’ Bekijk deze video » Wie is de Mol?: geest Katie zorgt voor gespannen deelnemers Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol?: beschrijft de Mol zichzelf in opdracht met kerkgangers?

Actuele video's

Meer actuele video's