Zaterdag 4 februari in Wie is de Mol?: ‘Wie heeft mij dit geflikt?’

Zaterdag 4 februari in Wie is de Mol?: ‘Wie heeft mij dit geflikt?’

Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?. In de eerste beelden kun je alvast zien wat er zoal gaat gebeuren, en het lijkt erop dat de kandidaten voor een zware uitdaging komen te staan. Ze moeten keuzes maken en hierbij moeten ze bepalen wie te vertrouwen is en wie niet, en met een Mol in hun midden is dat niet gemakkelijk. Voor Ranomi Kromowidjojo lijkt het niet goed uit te pakken. “Wie heeft mij dit geflikt?”

Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag 4 februari in <em>Wie is de Mol?</em>: ‘Wie heeft mij dit geflikt?’ Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?. In de eerste beelden kun je alvast zien wat er zoal gaat gebeuren, en het lijkt erop dat de kandidaten voor een zware uitdaging komen te staan. Ze moeten keuzes maken en hierbij moeten ze bepalen wie te vertrouwen is en wie niet, en met een Mol in hun midden is dat niet gemakkelijk. Voor Ranomi Kromowidjojo lijkt het niet goed uit te pakken. “Wie heeft mij dit geflikt?” Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol?: verraadt podcast dat Nabil of Jurre in volgende aflevering afvalt? Bekijk deze video » Annick Boer over haar Wie is de Mol?-exit: 'Mensen waren kwaad op mij' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV