Lang Leve de Liefde: gezicht deelneemster spreekt boekdelen..

Lang Leve de Liefde: gezicht deelneemster spreekt boekdelen..

Vrijdag 10 februari 2023 om 11:49

Michiel probeert zijn date te imponeren met zijn kookkunsten maar aan het gezicht van zijn date te zien, rent ze nog liever het Lang Leve de Liefde-huis uit voordat het eten überhaupt klaar is.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: gezicht deelneemster spreekt boekdelen.. Michiel probeert zijn date te imponeren met zijn kookkunsten maar aan het gezicht van zijn date te zien, rent ze nog liever het Lang Leve de Liefde-huis uit voordat het eten überhaupt klaar is. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Ze zeggen dat ik mooie benen heb' Bekijk deze video » Mannen Vandaag Inside lopen leeg over stel Lang leve de liefde: 'Wat een lul!' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Rick verkiest sexy lingerie boven een romantisch diner Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's