Mannen Vandaag Inside lopen leeg over stel Lang leve de liefde: 'Wat een lul!'

Mannen Vandaag Inside lopen leeg over stel Lang leve de liefde: 'Wat een lul!'

Donderdag 9 februari 2023 om 08:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen vertelt dat hij laatst thuis kwam na zijn werk, de tv aanzette en in de datingshow Lang leve de liefde viel. Hij kwam een erg leuke dame tegen in het programma die aan het daten was met een andere single. Ze wilde graag door met hem, maar hij miste de seksuele spanning. En daar komen in de talkshow natuurlijk heel wat opmerkingen over. "Wat een lul!", aldus René van der Gijp.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Mannen <em>Vandaag Inside</em> lopen leeg over stel <em>Lang leve de liefde</em>: 'Wat een lul!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen vertelt dat hij laatst thuis kwam na zijn werk, de tv aanzette en in de datingshow Lang leve de liefde viel. Hij kwam een erg leuke dame tegen in het programma die aan het daten was met een andere single. Ze wilde graag door met hem, maar hij miste de seksuele spanning. En daar komen in de talkshow natuurlijk heel wat opmerkingen over. "Wat een lul!", aldus René van der Gijp. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's