Lang Leve de Liefde: 'Ze zeggen dat ik mooie benen heb'

Lang Leve de Liefde: 'Ze zeggen dat ik mooie benen heb'

Dinsdag 7 februari 2023 om 12:38

Een deelneemster aan Lang Leve de Liefde vraagt haar date of ze mee of tegen valt. Die is positief: 'Het valt mee, je komt redelijk in de buurt van de beschrijvingen die ik heb gedaan.'

'Mooie benen'
Hij zocht een wat langere vrouw en dat is gelukt: 'Ze zeggen dat ik mooie benen heb', laat ze hem weten.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ze zeggen dat ik mooie benen heb' Een deelneemster aan Lang Leve de Liefde vraagt haar date of ze mee of tegen valt. Die is positief: 'Het valt mee, je komt redelijk in de buurt van de beschrijvingen die ik heb gedaan.' 'Mooie benen'Hij zocht een wat langere vrouw en dat is gelukt: 'Ze zeggen dat ik mooie benen heb', laat ze hem weten. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Naomi in Lang Leve De Liefde: 'Ik snap niet wat er leuk is aan vissen' Bekijk deze video » Josine Droogendijk: 'Máxima draagt martelwerktuigen op St. Maarten' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's