Big Brother: bewoners schrikken van Jason die wandelt en schreeuwt in zijn slaap

Big Brother: bewoners schrikken van Jason die wandelt en schreeuwt in zijn slaap

Vrijdag 10 februari 2023 om 15:55

In Big Brother krijgen de bewoners het in de nachtelijke uren zwaar te verduren. Jason zorgt voor heel wat onrust, al heeft hij dat zelf niet in de gaten. Jason schreeuwt in zijn slaapt, voert hele gesprekken en zegt nogal verontrustende dingen: “Er liggen messen in dat ding.” Ook gaat hij slapend aan de wandel en jaagt hij zijn medebewoners de stuipen op het lijf...

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: bewoners schrikken van Jason die wandelt en schreeuwt in zijn slaap In Big Brother krijgen de bewoners het in de nachtelijke uren zwaar te verduren. Jason zorgt voor heel wat onrust, al heeft hij dat zelf niet in de gaten. Jason schreeuwt in zijn slaapt, voert hele gesprekken en zegt nogal verontrustende dingen: “Er liggen messen in dat ding.” Ook gaat hij slapend aan de wandel en jaagt hij zijn medebewoners de stuipen op het lijf... Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Jacqueline is woest op Ias in Big Brother: ‘Je zit van de vlokken te vreten!’ Bekijk deze video » Big Brother: Ali wint Power of Nomination als hij met vork ballon kapot prikt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's