Big Brother: Ali wint Power of Nomination als hij met vork ballon kapot prikt

Big Brother: Ali wint Power of Nomination als hij met vork ballon kapot prikt

Vrijdag 10 februari 2023 om 15:09

In Big Brother worden zo nu en dan bijzondere talenten ontdekt. Zo moeten de bewoners vanaf afstand een ballon kapot maken, hoe dit gebeurt maakt niet uit en kunnen ze zelf bepalen. Ali pakt een vork en gooit die richting de ballon. En al snel is de ballon stuk, wat betekent dat hij de Power of Nomination wint.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Ali wint Power of Nomination als hij met vork ballon kapot prikt In Big Brother worden zo nu en dan bijzondere talenten ontdekt. Zo moeten de bewoners vanaf afstand een ballon kapot maken, hoe dit gebeurt maakt niet uit en kunnen ze zelf bepalen. Ali pakt een vork en gooit die richting de ballon. En al snel is de ballon stuk, wat betekent dat hij de Power of Nomination wint. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Chayron koopt vrijstelling, maar liefst 5000 euro verdwijnt uit jackpot Bekijk deze video » Jacqueline is woest op Ias in Big Brother: ‘Je zit van de vlokken te vreten!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's