Bekijk hier de hitsige en erotische teaser van Sex/Life Seizoen 2 met Sarah Shahi

Bekijk hier de hitsige en erotische teaser van Sex/Life Seizoen 2 met Sarah Shahi

Monday 13 February 2023 om 15:21

Vanaf 2 maart staat de serie Sex/Life seizoen 2 op Netflix. Met Valentijnsdag voor de deur zijn we wel toe aan opzwepende serie waar seks in hoofdletters staat geschreven. Moeder Billie Connelly is terug en heeft keuzestress, welke man zal ze verleiden? Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 2.

Lees hier meer nieuws en onze serierecensie Sex/Life seizoen 1

Bekijk hier de hitsige en erotische <em>teaser</em> van <em>Sex/Life</em> Seizoen 2 met Sarah Shahi Vanaf 2 maart staat de serie Sex/Life seizoen 2 op Netflix. Met Valentijnsdag voor de deur zijn we wel toe aan opzwepende serie waar seks in hoofdletters staat geschreven. Moeder Billie Connelly is terug en heeft keuzestress, welke man zal ze verleiden? Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 2. Lees hier meer nieuws en onze serierecensie Sex/Life seizoen 1 Het verhaal gaat verder..Billie Connelly was niet altijd een vrouw en moeder uit de buitenwijken die trouw thuis bleef. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha. Die tijden zijn voorbij, en ze schrijft een dagboek... CastNaast Sarah Shahi (Dolly Parton's Heartstrings) en Mike Vogel (Secret Obsession) is ook Adam Demos (Falling Inn Love) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Stacy Rukeyser (UnREAL). Vanaf 2 maart 2023 is de serie Sex/Life seizoen 2 te zien op Netflix. Het nieuwe seizoen bevat wederom 8 afleveringen. Genre: Drama, Romantiek, Erotiek. HLF8 gemist? Beelden van onthullende Netflix documentaire over sekssymbool Pamela Anderson Bekijk deze video » Luther: The Fallen Sun vanaf 10 maart te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de hitsige en erotische teaser van Sex/Life Seizoen 2 met Sarah Shahi

Het verhaal gaat verder..
Billie Connelly was niet altijd een vrouw en moeder uit de buitenwijken die trouw thuis bleef. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha. Die tijden zijn voorbij, en ze schrijft een dagboek...

Cast
Naast Sarah Shahi (Dolly Parton's Heartstrings) en Mike Vogel (Secret Obsession) is ook Adam Demos (Falling Inn Love) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Stacy Rukeyser (UnREAL).

Vanaf 2 maart 2023 is de serie Sex/Life seizoen 2 te zien op Netflix. Het nieuwe seizoen bevat wederom 8 afleveringen. Genre: Drama, Romantiek, Erotiek.

Actuele video's

Meer actuele video's