Valentijnsdagtips van Robert ten Brink in Goedemorgen Nederland

Valentijnsdagtips van Robert ten Brink in Goedemorgen Nederland

Dinsdag 14 februari 2023 om 13:02

<em>Valentijnsdag</em>tips van <em>Robert ten Brink</em> in <em>Goedemorgen Nederland</em> Het is Valentijnsdag vandaag! De één heeft een hekel aan deze commerciële feestdag, de ander pakt juist flink uit voor zijn of haar geliefde. In Goedemorgen Nederland geeft 'Doctor Love' himself, Robert ten Brink tips hoe je op 14 februari, je geheime, stille en onbereikbare liefde kunt vertellen dat je van hem of haar houdt. Trap er niet inZohair El Yassini (VVD) heeft ook nog een tip dat je nooit je geliefde moet geloven als diegene zegt dat Valentijnsdag niets voorstelt. Trap daar niet in en doe wel wat. Wat hij vanochtend van zijn partner heeft gekregen is niet voor jonge kijkers geschikt... Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Jarige Mark Ruttes favoriete Super 70s-plaat in 'Ook Goeiemorgen' (Radio Veronica) Bekijk deze video » Fabiola Volkers in First Dates: 'Ik val op bad guys en heb altijd verschrikkelijke dates' Bekijk deze video » Zien! Een gouwe ouwe 'First Dates' van Draadstaal in het kader van Valentijnsdag (video) Bekijk deze video »
TV :
Valentijnsdagtips van Robert ten Brink in Goedemorgen Nederland

Het is Valentijnsdag vandaag! De één heeft een hekel aan deze commerciële feestdag, de ander pakt juist flink uit voor zijn of haar geliefde. In Goedemorgen Nederland geeft 'Doctor Love' himself, Robert ten Brink tips hoe je op 14 februari, je geheime, stille en onbereikbare liefde kunt vertellen dat je van hem of haar houdt.

Trap er niet in
Zohair El Yassini (VVD) heeft ook nog een tip dat je nooit je geliefde moet geloven als diegene zegt dat Valentijnsdag niets voorstelt. Trap daar niet in en doe wel wat. Wat hij vanochtend van zijn partner heeft gekregen is niet voor jonge kijkers geschikt...

Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's