Verdrietige Peter Gillis over vrijlating van verdachte: "Recht is recht" (De Telegraaf)

Verdrietige Peter Gillis over vrijlating van verdachte: "Recht is recht" (De Telegraaf)

Woensdag 15 februari 2023 om 19:58

Voor de vierde keer stonden Mark Gillis en z'n vader Peter in de rechtbank in Den Bosch. De pro-formazitting ging over de brute overval op Mark Gillis die al in november 2021 plaatsvond. Verslaggever Jordi Versteegden van de Telegraaf sprak hen voor en na de zitting.

Vrije voeten
Mark maakt nog steeds gebruik van slachtofferhulp en krijgt ook veel steun van zijn familie. Verder vertelt hij dat een van de verdachten door de rechter op vrije voeten gelaten is. Hij blijft nog wel verdacht. De rechters beslissen dat. Wat vind Peter Gillis hiervan? "Recht is recht", aldus een verdrietige Peter.

Bekijk hieronder de video van De Telegraaf

Verdrietige <em>Peter Gillis</em> over vrijlating van verdachte: &quot;Recht is recht&quot; (<em>De Telegraaf</em>) Voor de vierde keer stonden Mark Gillis en z'n vader Peter in de rechtbank in Den Bosch. De pro-formazitting ging over de brute overval op Mark Gillis die al in november 2021 plaatsvond. Verslaggever Jordi Versteegden van de Telegraaf sprak hen voor en na de zitting. Vrije voetenMark maakt nog steeds gebruik van slachtofferhulp en krijgt ook veel steun van zijn familie. Verder vertelt hij dat een van de verdachten door de rechter op vrije voeten gelaten is. Hij blijft nog wel verdacht. De rechters beslissen dat. Wat vind Peter Gillis hiervan? "Recht is recht", aldus een verdrietige Peter. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf Bekijk ook ZIEN: Mark Gillis gelooft niet in de mishandelingen: 'Mijn vader is alleen een botte boer' Bekijk deze video » OP1: Syrische slachtofferhulp belemmerd door westerse sancties, ''dit moet veranderen'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Verdrietige Peter Gillis over vrijlating van verdachte: "Recht is recht" (De Telegraaf)


Actuele video's

Meer actuele video's