HLF8: Johnny de Mol en Wendy van Dijk live vanuit Beeld en Geluid voor Giro555

HLF8: Johnny de Mol en Wendy van Dijk live vanuit Beeld en Geluid voor Giro555

Woensdag 15 februari 2023 om 21:16

Johnny de Mol maakt weer even kort zijn rentree in het programma HLF8 voor een goed doel. Hij zet zich samen met Wendy van Dijk ook in voor Giro 555. Ze zijn live aanwezig in Beeld en Geluid.

<em>HLF8</em>: <em>Johnny de Mol</em> en Wendy van Dijk live vanuit Beeld en Geluid voor <em>Giro555</em> Johnny de Mol maakt weer even kort zijn rentree in het programma HLF8 voor een goed doel. Hij zet zich samen met Wendy van Dijk ook in voor Giro 555. Ze zijn live aanwezig in Beeld en Geluid. Giro 555De hele avond kan er nog gebeld worden voor Giro 555, wie weet krijg je een van de BN'ers nog aan de lijn. Om kwart over tien wordt de uitslag bekendgemaakt, maar schroom niet om daarna nog te bellen tot een uur of 12. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

Giro 555
De hele avond kan er nog gebeld worden voor Giro 555, wie weet krijg je een van de BN'ers nog aan de lijn. Om kwart over tien wordt de uitslag bekendgemaakt, maar schroom niet om daarna nog te bellen tot een uur of 12.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's