Op1: Olcay Gulsen heeft nachtmerries en schuldgevoel door ramp in Turkije

Op1: Olcay Gulsen heeft nachtmerries en schuldgevoel door ramp in Turkije

Donderdag 16 februari 2023 om 09:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Olcay Gulsen is samen met haar geliefde Ruud de Wild te gast bij Op1. Ze heeft een bezoek gebracht aan Turkije, waar aardbevingen voor enorm veel slachtoffers hebben gezorgd. Ze heeft een schuldgevoel door de ramp die zich daar afspeelt en de presentatrice heeft ook last van nachtmerries.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Olcay Gulsen heeft nachtmerries en schuldgevoel door ramp in Turkije Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Olcay Gulsen is samen met haar geliefde Ruud de Wild te gast bij Op1. Ze heeft een bezoek gebracht aan Turkije, waar aardbevingen voor enorm veel slachtoffers hebben gezorgd. Ze heeft een schuldgevoel door de ramp die zich daar afspeelt en de presentatrice heeft ook last van nachtmerries. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Olcay Gulsen heeft nachtmerries en schuldgevoel door ramp in Turkije

Actuele video's

Meer actuele video's