Zien: Amsterdamse 'politiekat' gaat viral over de hele wereld

Zien: Amsterdamse 'politiekat' gaat viral over de hele wereld

Donderdag 16 februari 2023 om 13:26

Een bijzondere inwoner uit Amsterdam gaat de hele wereld over, en die luistert naar de naam 'police cat'. Deze politiekat houdt de buurt nauwlettend in de gaten, veel wijkagenten gaan met de poes op de foto als ze hem tegenkomen. In werkelijkheid heeft het beestje het politiehesje aan als reddingsvest tegen verdrinking, zijn baasje woont namelijk op een woonboot.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Amsterdamse 'politiekat' gaat viral over de hele wereld Een bijzondere inwoner uit Amsterdam gaat de hele wereld over, en die luistert naar de naam 'police cat'. Deze politiekat houdt de buurt nauwlettend in de gaten, veel wijkagenten gaan met de poes op de foto als ze hem tegenkomen. In werkelijkheid heeft het beestje het politiehesje aan als reddingsvest tegen verdrinking, zijn baasje woont namelijk op een woonboot. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. De ware Jacob: Jacob start zoektocht als huiskat Lucky is verdwenen Bekijk deze video » Videoclip: Guido Spek - Sjieke Poes Bekijk deze video »
Viral :

Actuele video's

Meer actuele video's