Van onschatbare waarde: een dagje mee met Bert Degenaar (Omroep Max)

Van onschatbare waarde: een dagje mee met Bert Degenaar (Omroep Max)

Thursday 16 February 2023 om 12:36

Maandag ging het nieuwe seizoen 'Van onschatbare waarde' van start. In Paleis Soestdijk kregen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan de vier experts Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich en Bas Jonker. Het programma maakte een vliegende start met een tweede plek in de kijkcijferlijst. Omroep Max liep een dagje mee met expert Bert. Van kisten, microscopen tot tanks, de gekste objecten passeerden de revue.

Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder.

Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is elke maandag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Van onschatbare waarde</em>: een dagje mee met Bert Degenaar (<em>Omroep Max</em>) Maandag ging het nieuwe seizoen 'Van onschatbare waarde' van start. In Paleis Soestdijk kregen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan de vier experts Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich en Bas Jonker. Het programma maakte een vliegende start met een tweede plek in de kijkcijferlijst. Omroep Max liep een dagje mee met expert Bert. Van kisten, microscopen tot tanks, de gekste objecten passeerden de revue. Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder. Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is elke maandag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Van onschatbare waarde: Dionne Stax zoekt mensen die object willen verkopen Bekijk deze video » Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Van onschatbare waarde: een dagje mee met Bert Degenaar (Omroep Max)

Actuele video's

Meer actuele video's