Lang leve de liefde: Hubert doet uitgebreid voor hoe hij flirt

Lang leve de liefde: Hubert doet uitgebreid voor hoe hij flirt

Donderdag 16 februari 2023 om 16:06

In Lang leve de liefde krijgt Hubert te horen dat hij niet echt erotiek uitstraalt. De vrijgezellen pakken er een kaartje met een vraag bij en hij moet laten zien hoe hij non-verbaal flirt. Hubert is de beroerdste niet en doet het even uitgebreid voor...

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Hubert doet uitgebreid voor hoe hij flirt In Lang leve de liefde krijgt Hubert te horen dat hij niet echt erotiek uitstraalt. De vrijgezellen pakken er een kaartje met een vraag bij en hij moet laten zien hoe hij non-verbaal flirt. Hubert is de beroerdste niet en doet het even uitgebreid voor... Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: 'Mijn persoonlijkheid is gewoon heel KUT' Bekijk deze video » Cliff Bakker ging viral na zijn avontuurtje in Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's