DNA Singers: Vajèn van den Bosch zingt duet met haar zus Venna

DNA Singers: Vajèn van den Bosch zingt duet met haar zus Venna

Vrijdag 17 februari 2023 om 13:14

In DNA Singers is te zien dat zangtalent in je bloed kan zitten, zo bewijst onder meer Vajèn van den Bosch. Binnen de familie is Vajèn zeker niet de enige die kan zingen, want haar zusje Venna staat ook te schitteren op het podium. Al hebben de panelleden nog geen idee welke bekende dame haar zus is. Terwijl ze daarover peinzen, zingen Venna en Vajèn samen Fireworks van Katy Perry.

Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

<em>DNA Singers</em>: Vajèn van den Bosch zingt duet met haar zus Venna In DNA Singers is te zien dat zangtalent in je bloed kan zitten, zo bewijst onder meer Vajèn van den Bosch. Binnen de familie is Vajèn zeker niet de enige die kan zingen, want haar zusje Venna staat ook te schitteren op het podium. Al hebben de panelleden nog geen idee welke bekende dame haar zus is. Terwijl ze daarover peinzen, zingen Venna en Vajèn samen Fireworks van Katy Perry. Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk: weer een nieuwe onthulling van bekende Nederlanders in DNA Singers Bekijk deze video » DNA Singers: naast Lenny Kuhr ook deze BN'ers onthuld Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's