Genee grapt over verdwijnen Amsterdamse Wallen: "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan" (VI)

Genee grapt over verdwijnen Amsterdamse Wallen: "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan" (VI)

Zaterdag 18 februari 2023 om 13:08

In Vandaag Inside snijdt Wilfred Genee de mogelijke verdwijning van de Amsterdamse wallen wel op een heel dubbelzinnig manier aan. Zijn grap "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan", leidt tot grote hilariteit. Johan Derksen gaat er echter serieus op in. De ernst verdwijnt al snel als hij over zijn ervaringen in de Amsterdamse erotische Bananenbar vertelt...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Genee</em> grapt over verdwijnen <em>Amsterdamse Wallen</em>: &quot;Er is een tijd van komen en een tijd van gaan&quot; (<em>VI</em>) In Vandaag Inside snijdt Wilfred Genee de mogelijke verdwijning van de Amsterdamse wallen wel op een heel dubbelzinnig manier aan. Zijn grap "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan", leidt tot grote hilariteit. Johan Derksen gaat er echter serieus op in. De ernst verdwijnt al snel als hij over zijn ervaringen in de Amsterdamse erotische Bananenbar vertelt... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien! Sara van PowNed ligt aan SM-rad op de 'Dag van de Betaalde Liefde' Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's