Heftige beelden van de succesvolle redding van Ibrahim in Turkije (Jinek)

Heftige beelden van de succesvolle redding van Ibrahim in Turkije (Jinek)

Zaterdag 18 februari 2023 om 13:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Heftige beelden van de succesvolle redding van Ibrahim in <em>Turkije</em> (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Het Nederlandse reddingsteam is terug van een week lang 24 uur per dag zoeken naar overlevenden in het aardbevingsgebied in Turkije. Zij hebben twaalf mensen gered. Jasper vertelt in Jinek over de bijzondere reddingsactie waarbij ze het jongetje Ibrahim onder het puin vandaan wisten te halen waar hij 106 uur had gelegen naast zijn gestorven vader. Een geëmotioneerde Jasper: "Dat we zagen dat er leven in zat, dat was super mooi!" Het moment dat hij gered werd was dan ook euforisch en blij. Bekijk ook Zie: Nederlands reddingsteam redt mensen onder het puin vandaan Bekijk deze video » Nederlandse hulpverlener in Turkije: "Verbazingwekkend hoe alert men onder puin vandaan komt" Bekijk deze video » Zie: 3000 kilo dierenvoeding naar Turkije: 'Dieren zijn net zo belangrijk als mensen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Heftige beelden van de succesvolle redding van Ibrahim in Turkije (Jinek)

Het Nederlandse reddingsteam is terug van een week lang 24 uur per dag zoeken naar overlevenden in het aardbevingsgebied in Turkije. Zij hebben twaalf mensen gered. Jasper vertelt in Jinek over de bijzondere reddingsactie waarbij ze het jongetje Ibrahim onder het puin vandaan wisten te halen waar hij 106 uur had gelegen naast zijn gestorven vader. Een geëmotioneerde Jasper: "Dat we zagen dat er leven in zat, dat was super mooi!" Het moment dat hij gered werd was dan ook euforisch en blij.


Actuele video's

Meer actuele video's