De Nix Factor gemist? Ricardo zingt afscheid: 'Ik heb oordoppen bij me' (video)

De Nix Factor gemist? Ricardo zingt afscheid: 'Ik heb oordoppen bij me' (video)

Zondag 19 februari 2023 om 10:12

Hieronder zie je een fragment van De Nix Factor van zaterdag 18 februari. Je kunt de hele uitzending van De Nix Factor terugkijken op Gids.tv.

Ricardo doet mee aan De Nix Factor omdat hij niet kan zingen. En dat is nu precies de bedoeling. Met Afscheid maakt hij de verwachtingen van juryleden Wietze de Jager en Klaas van der Eerden meer dan waar.

<em>De Nix Factor</em> gemist? Ricardo zingt afscheid: 'Ik heb oordoppen bij me' (video) Hieronder zie je een fragment van De Nix Factor van zaterdag 18 februari. Je kunt de hele uitzending van De Nix Factor terugkijken op Gids.tv. Ricardo doet mee aan De Nix Factor omdat hij niet kan zingen. En dat is nu precies de bedoeling. Met Afscheid maakt hij de verwachtingen van juryleden Wietze de Jager en Klaas van der Eerden meer dan waar. De Nix Factor is vanaf zaterdag 18 februari wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan De Nix Factor terugkijken bij Gids.tv.
TV :

De Nix Factor is vanaf zaterdag 18 februari wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan De Nix Factor terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's