Publiek gaat helemaal los op lied Bas Hoeflaak: ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’

Publiek gaat helemaal los op lied Bas Hoeflaak: ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’

Publiek gaat helemaal los op lied <em>Bas Hoeflaak</em>: ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’ Bekijk hier het hilarische fragment van Bas Hoeflaak met zijn fluit-act in Last One Laughing. Het is Carnaval, dus dat betekent dat er weer heel wat mooie hits geboren worden. Zo is ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’ inmiddels een bekend lied geworden, dankzij het programma Last One Laughing. Bas Hoeflaak ging viral met deze act waarbij hij aankondigt op zijn blokfluit te gaan spelen en dit succes kent geen grenzen. Zo hebben de Sfeermakers er een Carnavalskraker van gemaakt, maar Bas Hoeflaak treedt ook zelf op met zijn fluitlied. En het is duidelijk dat het publiek helemaal losgaat op dit nummer… Bekijk Bas Hoeflaak met zijn fluitact live met publiek in de video hieronder. Hierboven kun je de Caranvalsversie van de Sfeermakers bekijken. ZIEN: Bas breekt mede-comedians met viral act met fluit (Last One Laughing) Bekijk deze video » Humberto op zaterdag: Bas Hoeflaak speelt live zijn viral fluit-act Bekijk deze video »
Muziek :
Publiek gaat helemaal los op lied Bas Hoeflaak: ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’
Maandag 20 februari 2023 om 15:37

Bekijk hier het hilarische fragment van Bas Hoeflaak met zijn fluit-act in Last One Laughing.

Het is Carnaval, dus dat betekent dat er weer heel wat mooie hits geboren worden. Zo is ‘Ik ga zo lekker spelen op mijn fluit’ inmiddels een bekend lied geworden, dankzij het programma Last One Laughing. Bas Hoeflaak ging viral met deze act waarbij hij aankondigt op zijn blokfluit te gaan spelen en dit succes kent geen grenzen. Zo hebben de Sfeermakers er een Carnavalskraker van gemaakt, maar Bas Hoeflaak treedt ook zelf op met zijn fluitlied. En het is duidelijk dat het publiek helemaal losgaat op dit nummer…

Bekijk Bas Hoeflaak met zijn fluitact live met publiek in de video hieronder. Hierboven kun je de Caranvalsversie van de Sfeermakers bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's