Video: Noa Vahle plaagt Johnny de Mol met onflateuze sportfoto's in HLF8

Video: Noa Vahle plaagt Johnny de Mol met onflateuze sportfoto's in HLF8

Vrijdag 24 februari 2023 om 20:40

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 24 februari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het lijkt een wekelijks fenomeen te worden: Noa Vahle die het niet kan laten om Johnny de Mol te plagen in HLF8. Deze week zijn de onflateuze sportfoto's van Johnny aan de beurt.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Noa Vahle</em> plaagt Johnny de Mol met onflateuze sportfoto's in <em>HLF8</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 24 februari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Video: Noa Vahle laat 'illegale beelden' van Heleen van Royen zien in HLF8 Bekijk deze video » Het lijkt een wekelijks fenomeen te worden: Noa Vahle die het niet kan laten om Johnny de Mol te plagen in HLF8. Deze week zijn de onflateuze sportfoto's van Johnny aan de beurt. Tekst gaat verder onder de video. WielrennenNoa Vahle neemt zoals elke week het komende sportweekend met je door in HLF8. Deze week staat er voornamelijk wielrennen op het programma, en dat kan Johnny de Mol ook, zo blijkt uit beeldmateriaal. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Wielrennen
Noa Vahle neemt zoals elke week het komende sportweekend met je door in HLF8. Deze week staat er voornamelijk wielrennen op het programma, en dat kan Johnny de Mol ook, zo blijkt uit beeldmateriaal.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's