Plottwist in Big Brother: Rob wil naar huis, weggestemde Charlotte mag blijven

Plottwist in Big Brother: Rob wil naar huis, weggestemde Charlotte mag blijven

Maandag 27 februari 2023 om 14:00

In Big Brother was er dit weekend sprake van een enorme plottwist. Ali en Charlotte waren de overgebleven genomineerden en het werd in de uitzending duidelijk dat het publiek heeft besloten dat Charlotte naar huis moet. Maar dan komen de presentatrices met een bijzondere mededeling, want Rob heeft eerder bekendgemaakt dat hij het huis van Big Brother vrijwillig wil verlaten. Dit vertrek heeft grote gevolgen, want daarom is besloten dat Charlotte voorlopig mag blijven…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Plottwist in <em>Big Brother</em>: Rob wil naar huis, weggestemde Charlotte mag blijven In Big Brother was er dit weekend sprake van een enorme plottwist. Ali en Charlotte waren de overgebleven genomineerden en het werd in de uitzending duidelijk dat het publiek heeft besloten dat Charlotte naar huis moet. Maar dan komen de presentatrices met een bijzondere mededeling, want Rob heeft eerder bekendgemaakt dat hij het huis van Big Brother vrijwillig wil verlaten. Dit vertrek heeft grote gevolgen, want daarom is besloten dat Charlotte voorlopig mag blijven… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Michelangelo wil maatje Lindsey nomineren om Ali eruit te werken Bekijk deze video » Big Brother deelnemers krijgen het steeds zwaarder Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's