Big Brother: Michelangelo wil maatje Lindsey nomineren om Ali eruit te werken

Big Brother: Michelangelo wil maatje Lindsey nomineren om Ali eruit te werken

Vrijdag 24 februari 2023 om 16:01

Michelangelo komt in Big Brother met een zeer riskant plan. Hij heeft de ‘power of nomination’ en vertelt zijn maatje Lindsey dat hij haar wil nomineren om zo een andere sterke speler eruit te werken. Hij wil namelijk Ali, die hij ziet als een concurrent voor de eindoverwinning, uit het spel hebben. Hij vermoedt dat Lindsey populairder is en zo Ali naar huis zal sturen. Of deze tactiek werkt zien we zaterdag, dan moet een van de genomineerde bewoners het huis verlaten.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Michelangelo wil maatje Lindsey nomineren om Ali eruit te werken Michelangelo komt in Big Brother met een zeer riskant plan. Hij heeft de ‘power of nomination’ en vertelt zijn maatje Lindsey dat hij haar wil nomineren om zo een andere sterke speler eruit te werken. Hij wil namelijk Ali, die hij ziet als een concurrent voor de eindoverwinning, uit het spel hebben. Hij vermoedt dat Lindsey populairder is en zo Ali naar huis zal sturen. Of deze tactiek werkt zien we zaterdag, dan moet een van de genomineerde bewoners het huis verlaten. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Jolien in Big Brother: ''Mijn doos is weg'' Bekijk deze video » Big Brother: Charlotte loopt binnen terwijl Jolien over haar roddelt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's