Jessica in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb nog nooit gezoend'

Jessica in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb nog nooit gezoend'

Woensdag 1 maart 2023 om 10:52

Als Jessica haar date vraagt wanneer hij voor het laatst gezoend heeft en die aangeeft dat dat zeker een jaar geleden is vertelt ze openhartig over haar eigen zoenverleden: 'Ik heb nog nooit een vriend gehad en nog nooit gezoend.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Jessica in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik heb nog nooit gezoend' Als Jessica haar date vraagt wanneer hij voor het laatst gezoend heeft en die aangeeft dat dat zeker een jaar geleden is vertelt ze openhartig over haar eigen zoenverleden: 'Ik heb nog nooit een vriend gehad en nog nooit gezoend.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Twitter WALGT van First Dates-deelneemster Jady: 'Totaal niet chique, wannabe nouveau riche' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Arnold is nog niet aantrekkelijk voor Patty Bekijk deze video » Nieuwe rel rondom Glennis Grace: 'In scène gezet? You wish.' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's