Twitter WALGT van First Dates-deelneemster Jady: 'Totaal niet chique, wannabe nouveau riche'

Twitter WALGT van First Dates-deelneemster Jady: 'Totaal niet chique, wannabe nouveau riche'

Twitter WALGT van First Dates-deelneemster <em>Jady</em>: 'Totaal niet chique, wannabe nouveau riche' In First Dates zagen we maandag de nogal hoog van de toren blazende Jady, die een date had met Lars. Ze begon al met het afkraken van zijn naam ('kakkerig') en vervolgens werd het alleen maar erger. In enkele minuten maakte de wannabe nouveau riche-troela zichzelf totaal belachelijk en ze bleek vooral, of eigenlijk alleen maar, met zichzelf bezig. Nederlands is soms lastig, aangezien ze veel in Italë zegt te verblijven, maar ondertussen maakt ze ook in het Engels fout na fout. 'Wat een verwend wijf'De kijkers hadden werkelijk geen goed woord voor de onsympathieke aanstelster over. Een greep uit de reacties op Twitter: 'Wat een verwend wijf zeg. Knettergek die poes', 'Ze heeft echt geen enkele leuke eigenschap'. 'Zelf totaal niet chique, maar wel een grote muil over wat zogenaamd posh is' en 'Wie denkt ze wel dat ze is?'. Beelden van de First date van Lars en Jady en een greep uit de reacties op Twitter zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een fragment van Vandaag Inside, dat een valszingende jongen in een ander datingprogramma (Lang Leve de Liefde) besprak. Bekijk ook Johan Derksen sloopt gescheiden Sylvie Meis: 'Verschrikkelijk wijf' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Boek Maxime Meiland: 'Verkrachtingen en naaktfilmpje dat werd rondgestuurd' (Shownieuws) Bekijk deze video » Verguisde Jady in First Dates: 'Hierom moet de man de rekening betalen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Twitter WALGT van First Dates-deelneemster Jady: 'Totaal niet chique, wannabe nouveau riche'
Dinsdag 28 februari 2023 om 10:35

In First Dates zagen we maandag de nogal hoog van de toren blazende Jady, die een date had met Lars. Ze begon al met het afkraken van zijn naam ('kakkerig') en vervolgens werd het alleen maar erger. In enkele minuten maakte de wannabe nouveau riche-troela zichzelf totaal belachelijk en ze bleek vooral, of eigenlijk alleen maar, met zichzelf bezig. Nederlands is soms lastig, aangezien ze veel in Italë zegt te verblijven, maar ondertussen maakt ze ook in het Engels fout na fout.

'Wat een verwend wijf'
De kijkers hadden werkelijk geen goed woord voor de onsympathieke aanstelster over. Een greep uit de reacties op Twitter: 'Wat een verwend wijf zeg. Knettergek die poes', 'Ze heeft echt geen enkele leuke eigenschap'. 'Zelf totaal niet chique, maar wel een grote muil over wat zogenaamd posh is' en 'Wie denkt ze wel dat ze is?'.

Beelden van de First date van Lars en Jady en een greep uit de reacties op Twitter zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je een fragment van Vandaag Inside, dat een valszingende jongen in een ander datingprogramma (Lang Leve de Liefde) besprak.








Actuele video's

Meer actuele video's