Johan Derksen over condooms: "Ik had altijd wel extra large, die kon ik ook over mijn hoofd" (VI)

Johan Derksen over condooms: "Ik had altijd wel extra large, die kon ik ook over mijn hoofd" (VI)

Woensdag 1 maart 2023 om 23:56

Over 'stealthing', het heimelijk afdoen van condooms diende vandaag twee rechtszaken. In Vandaag Inside grijpen Johan Derksen en Pieter Cobelens het onderwerp aan om terug te kijken op een ver verleden waarin zij nog condooms gebruikten.

Extra large
Johan Derksen grapt: "Ik had altijd wel extra large, die kon ik ook over mijn hoofd heen." Derksen toont vervolgens ook zijn 'vrouwelijke' kant. Dat het stiekem afdoen van een condoom tijdens seks een vorm van verkrachting zou zijn, kan hij wel begrijpen. Of hij zich hier zelf wel eens schuldig aan gemaakt heeft, gaat hij niet zeggen.

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over condooms: &quot;Ik had altijd wel extra large, die kon ik ook over mijn hoofd&quot; (<em>VI</em>) Over 'stealthing', het heimelijk afdoen van condooms diende vandaag twee rechtszaken. In Vandaag Inside grijpen Johan Derksen en Pieter Cobelens het onderwerp aan om terug te kijken op een ver verleden waarin zij nog condooms gebruikten. Extra largeJohan Derksen grapt: "Ik had altijd wel extra large, die kon ik ook over mijn hoofd heen." Derksen toont vervolgens ook zijn 'vrouwelijke' kant. Dat het stiekem afdoen van een condoom tijdens seks een vorm van verkrachting zou zijn, kan hij wel begrijpen. Of hij zich hier zelf wel eens schuldig aan gemaakt heeft, gaat hij niet zeggen. Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's