Zaterdag 4 maart in Wie is de Mol?: kandidaten abseilen naar plek in finale naast Jurre

Zaterdag 4 maart in Wie is de Mol?: kandidaten abseilen naar plek in finale naast Jurre

Donderdag 2 maart 2023 om 10:58

Vorige week viel er wederom niemand af in Wie is de Mol?, wel werd de naam van de eerste finalist bekend: Jurre Geluk. Zaterdag weten we eindelijk wie hem vergezelt in de eindstrijd: Soy Kroon, Daniël Verlaan en Ranomi Kromowidjojo maken allemaal nog kans op deze felbegeerde plek. Door een twist met de test waarbij ze vooraf al vragen over een nieuwe opdracht moesten beantwoorden, weten we al wat ze gaan doen. Ze gaan abseilen, en het is de grote vraag wat voor streken de Mol deze keer zal uithalen…

Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Zaterdag 4 maart in <em>Wie is de Mol?</em>: kandidaten abseilen naar plek in finale naast Jurre Vorige week viel er wederom niemand af in Wie is de Mol?, wel werd de naam van de eerste finalist bekend: Jurre Geluk. Zaterdag weten we eindelijk wie hem vergezelt in de eindstrijd: Soy Kroon, Daniël Verlaan en Ranomi Kromowidjojo maken allemaal nog kans op deze felbegeerde plek. Door een twist met de test waarbij ze vooraf al vragen over een nieuwe opdracht moesten beantwoorden, weten we al wat ze gaan doen. Ze gaan abseilen, en het is de grote vraag wat voor streken de Mol deze keer zal uithalen… Bekijk video met beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de Mol? hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Getraumatiseerde Loretta Schrijver weigert Wie is de Mol? te kijken: 'Ik ben jaloers' Bekijk deze video » Wie is de Mol?: screenshot verraadt dat Soy Kroon een ‘M’ op zijn shirt heeft staan Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's