Ellie Lust doet bekentenis: 'Ik heb als kind een loepje gestolen'

Ellie Lust doet bekentenis: 'Ik heb als kind een loepje gestolen'

Donderdag 4 augustus 2022 om 09:31

Ellie Lust is bekend als politievrouw, ook al heeft ze even geleden gekozen voor een tv-carrière. Maar nu doet Ellie een bekentenis, het blijkt namelijk dat ze zelf niet heilig is. Lust vertelt in de podcast Darmstad FM dat ze zelf weleens iets heeft gestolen. Als kind heeft ze een keer een loepje van school meegenomen naar huis. Uiteraard heeft ze dit vergrootglas weer teruggegeven…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ellie Lust</em> doet bekentenis: 'Ik heb als kind een loepje gestolen' Ellie Lust is bekend als politievrouw, ook al heeft ze even geleden gekozen voor een tv-carrière. Maar nu doet Ellie een bekentenis, het blijkt namelijk dat ze zelf niet heilig is. Lust vertelt in de podcast Darmstad FM dat ze zelf weleens iets heeft gestolen. Als kind heeft ze een keer een loepje van school meegenomen naar huis. Uiteraard heeft ze dit vergrootglas weer teruggegeven… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen wordt "helemaal gek" van Ellie Lust: "Hou jij je bek nou!" Bekijk deze video » Ellie Lust boos in 112 Vandaag vanwege zwaan in nood : "Ruim je visdraad op" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's