Video: Ellie Lust grapt backstage bij 112 Vandaag, Gallyon van Vessem gaat stuk

Video: Ellie Lust grapt backstage bij 112 Vandaag, Gallyon van Vessem gaat stuk

Tuesday 1 November 2022 om 17:46

RTL deelt op Instagram grappige backstage beelden van 112 Vandaag. Twee redactie medewerkers maken de studio in orde voor de opnames en Ellie Lust vraagt zich af wat ze doen. "Worden wij ook nog strak gewreven, of hoe zit dat?", vraagt presentatrice Gallyon van Vessem zich af. "Maar dat redden we niet voor het einde van de uitzending", grapt Ellie Lust naar Gallyon. De presentatrice moet hard lachen om Ellie. Bekijk de beelden in de 112 Vandaag-video hieronder.

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

Video: <em>Ellie Lust</em> grapt backstage bij <em>112 Vandaag</em>, <em>Gallyon van Vessem</em> gaat stuk RTL deelt op Instagram grappige backstage beelden van 112 Vandaag. Twee redactie medewerkers maken de studio in orde voor de opnames en Ellie Lust vraagt zich af wat ze doen. "Worden wij ook nog strak gewreven, of hoe zit dat?", vraagt presentatrice Gallyon van Vessem zich af. "Maar dat redden we niet voor het einde van de uitzending", grapt Ellie Lust naar Gallyon. De presentatrice moet hard lachen om Ellie. Bekijk de beelden in de 112 Vandaag-video hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ellie Lust doet bekentenis: 'Ik heb als kind een loepje gestolen' Bekijk deze video » Kijk: vader grijpt zoon aan capuchon en voorkomt dodelijke ongeval Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's