Verborgen verleden met Lilianne Ploumen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Lilianne Ploumen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Lilianne Ploumen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Verborgen verleden staat Lilianne Ploumen centraal. De voormalig PvdA-partijleider, minister en inmiddels adviseur bij Bureau Clara Wichmann kijkt graag naar de toekomst, maar is ook geïnteresseerd in haar eigen verleden. OnafhankelijkPloumen denkt vaak terug aan een van de uitspraken die haar moeder wel vaker deed: 'Je bent niet meer, maar ook zeker niet minder dan een ander'. De dochter van de melkboer nam dat haar hele leven mee. Op haar reis in de familiegeschiedenis ontmoet Lilianne onafhankelijke, hardwerkende vrouwen, die ditzelfde motto dragen. LimburgZe beseft eens te meer hoe sterk zij en haar voorouders verbonden zijn met het Limburgse landschap en de Limburgse ziel. Maar ze ontdekt ook dat er een bijzondere verrassing in haar stamboom zit: ze blijkt wereldberoemde voorvader te hebben, die net als zij Limburgs sprak. Bekijk ook Jinek: Huub Stapel over NSB-verleden van zijn vader Bekijk deze video » Emotionele Carice van Houten had ervaring Verborgen verleden met vader willen delen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 4 maart 2023 om 21:30

In de nieuwe aflevering van Verborgen verleden staat Lilianne Ploumen centraal. De voormalig PvdA-partijleider, minister en inmiddels adviseur bij Bureau Clara Wichmann kijkt graag naar de toekomst, maar is ook geïnteresseerd in haar eigen verleden.

Onafhankelijk
Ploumen denkt vaak terug aan een van de uitspraken die haar moeder wel vaker deed: 'Je bent niet meer, maar ook zeker niet minder dan een ander'. De dochter van de melkboer nam dat haar hele leven mee. Op haar reis in de familiegeschiedenis ontmoet Lilianne onafhankelijke, hardwerkende vrouwen, die ditzelfde motto dragen.

Limburg
Ze beseft eens te meer hoe sterk zij en haar voorouders verbonden zijn met het Limburgse landschap en de Limburgse ziel. Maar ze ontdekt ook dat er een bijzondere verrassing in haar stamboom zit: ze blijkt wereldberoemde voorvader te hebben, die net als zij Limburgs sprak.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Actuele video's

Meer actuele video's