Video: hilariteit in Weet Ik Veel om vraag over bowlen

Video: hilariteit in Weet Ik Veel om vraag over bowlen

Zondag 5 maart 2023 om 08:56

Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Video: hilariteit in <em>Weet Ik Veel</em> om vraag over bowlen Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In De Slimste Mens ter Wereld vertelt Philip Geubels over zijn ervaring met bowlen en die zijn niet altijd even positief. Het fragment zorgt voor grote hilariteit in de Weet Ik Veel-studio. Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Joseph Klibansky in Isola di Beau: "Wat vinden jullie ervan als ik een Art Gallery maak van de woonkamer?" Bekijk deze video » Desiree (B&B Vol Liefde): 'Ik kan niet meer normaal over straat' Bekijk deze video » Zien: dit zijn de vijf meest besproken tv-momenten van 2022 Bekijk deze video »
TV :
Video: hilariteit in Weet Ik Veel om vraag over bowlen

In De Slimste Mens ter Wereld vertelt Philip Geubels over zijn ervaring met bowlen en die zijn niet altijd even positief. Het fragment zorgt voor grote hilariteit in de Weet Ik Veel-studio.

Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's