Mooie beelden: Droomvlucht Efteling weer open na grote opknapbeurt (video)

Mooie beelden: Droomvlucht Efteling weer open na grote opknapbeurt (video)

Tientallen fans stonden afgelopen weekend in de rij om de heropening van de Droomvlucht in de Efteling mee te maken. Hart van Nederland sprak de fans.

Lees verder onder de video.

Mooie beelden: <em>Droomvlucht Efteling</em> weer open na grote opknapbeurt (video) Tientallen fans stonden afgelopen weekend in de rij om de heropening van de Droomvlucht in de Efteling mee te maken. Hart van Nederland sprak de fans. Lees verder onder de video. OpeningEftelingfans moesten even geduld hebben, maar zaterdag ging de populaire attractie Droomvlucht weer open. Een maandenlange opknapbeurt kostte het park zo'n 6 miljoen euro euro. Lampjes zijn aangedraaid, karretjes zijn gecontroleerd en de elfjes zien er weer tiptop uit, zo zag je in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: politieonderzoek gevonden dode baby in Lekkerkerk gestart Bekijk deze video » Hart van Nederland: wolf doodgereden op A2 bij Vught (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: schietpartij tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Opening
Eftelingfans moesten even geduld hebben, maar zaterdag ging de populaire attractie Droomvlucht weer open. Een maandenlange opknapbeurt kostte het park zo'n 6 miljoen euro euro. Lampjes zijn aangedraaid, karretjes zijn gecontroleerd en de elfjes zien er weer tiptop uit, zo zag je in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV