Hart van Nederland: wolf doodgereden op A2 bij Vught (video)

Hart van Nederland: wolf doodgereden op A2 bij Vught (video)

Vrijdag 3 maart 2023 om 18:59

In Hart van Nederland zag je beelden van een aangereden wolf in Vught.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: wolf doodgereden op A2 bij Vught (video) In Hart van Nederland zag je beelden van een aangereden wolf in Vught. Lees verder onder de video. AanrijdingOp de A2 bij Vught is vrijdagochtend een wolf doodgereden. Rijkswaterstaat vond het dier na de aanrijding in de middenberm langs de snelweg, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: zo jatten vrouwen peperdure kinderwagen uit winkel Aalsmeer Bekijk deze video » Video: politieonderzoek gevonden dode baby in Lekkerkerk gestart Bekijk deze video » Hart van Nederland: heldhaftige automobilisten redden man uit auto te water (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Aanrijding
Op de A2 bij Vught is vrijdagochtend een wolf doodgereden. Rijkswaterstaat vond het dier na de aanrijding in de middenberm langs de snelweg, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's