Heftige beelden: schietpartij tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal

Heftige beelden: schietpartij tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal

Vrijdag 3 maart 2023 om 21:20

In Roosendaal heeft vrijdag een heftige schietpartij plaatsgevonden. In Hart van Nederland zag je de beelden.

Lees verder onder de video.

Heftige beelden: <em>schietpartij</em> tussen meerdere mensen op klaarlichte dag in Roosendaal In Roosendaal heeft vrijdag een heftige schietpartij plaatsgevonden. In Hart van Nederland zag je de beelden. Lees verder onder de video. SchietpartijEr zijn heftige beelden verschenen van een schietincident in Roosendaal. De schietpartij gebeurde vrijdag rond 16.15 uur. Een man is meerdere keren in zijn zij geschoten. Het incident werd gefilmd door een buurtbewoner die ineengedoken achter zijn raam zat en de beelden waren te zien in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: politieonderzoek gevonden dode baby in Lekkerkerk gestart Bekijk deze video » Hart van Nederland: heldhaftige automobilisten redden man uit auto te water (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: wolf doodgereden op A2 bij Vught (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

Schietpartij
Er zijn heftige beelden verschenen van een schietincident in Roosendaal. De schietpartij gebeurde vrijdag rond 16.15 uur. Een man is meerdere keren in zijn zij geschoten. Het incident werd gefilmd door een buurtbewoner die ineengedoken achter zijn raam zat en de beelden waren te zien in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's