Hart van Nederland: man aangehouden voor mogelijk explosief in Noordwijkerhout (video)

Hart van Nederland: man aangehouden voor mogelijk explosief in Noordwijkerhout (video)

Zondag 5 maart 2023 om 10:59

<em>Hart van Nederland</em>: man aangehouden voor mogelijk explosief in Noordwijkerhout (video) De politie heeft zaterdagavond een man aangehouden in Noordwijkerhout. Hij zou mogelijk spullen in huis hebben die kunnen gebruikt worden om een explosief te maken, dat laat de politie weten. Meerdere personen moesten hun huis verlaten, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mooie beelden: Droomvlucht Efteling weer open na grote opknapbeurt (video) Bekijk deze video » Overleden baby in Lekkerkerk is meisje: 'Lag drijvend in een tas in het water' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man lost schot in drukke kroeg in Groningen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft zaterdagavond een man aangehouden in Noordwijkerhout. Hij zou mogelijk spullen in huis hebben die kunnen gebruikt worden om een explosief te maken, dat laat de politie weten. Meerdere personen moesten hun huis verlaten, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's