Vandaag Inside: Johan Derksen ziet relatie Sylvie Meis & Peter Gillis wel voor zich

Vandaag Inside: Johan Derksen ziet relatie Sylvie Meis & Peter Gillis wel voor zich

Vandaag Inside: <em>Johan Derksen</em> ziet relatie Sylvie Meis &amp; Peter Gillis wel voor zich Nadat Johan Derksen Sylvie Meis er deze week al van betichtte een golddigger te zijn (zie fragment hierboven) zou er nu alweer een nieuwe miljonair aan haar zijde gespot zijn: niemand minder dan Peter Gillis! 'Kijk hier, daar zit hij. Ja die heeft gelijk toegeslagen natuurlijk', aldus Wilfred Genee n.a.v. een door de redactie gefotoshopte foto. Het is natuurlijk een grap al zegt Johan: 'Ze is in staat, om daar bij Gillis in die mooie auto te gaan zitten.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Vandaag Inside: Johan Derksen ziet relatie Sylvie Meis & Peter Gillis wel voor zich
Woensdag 1 maart 2023 om 13:41

Nadat Johan Derksen Sylvie Meis er deze week al van betichtte een golddigger te zijn (zie fragment hierboven) zou er nu alweer een nieuwe miljonair aan haar zijde gespot zijn: niemand minder dan Peter Gillis! 'Kijk hier, daar zit hij. Ja die heeft gelijk toegeslagen natuurlijk', aldus Wilfred Genee n.a.v. een door de redactie gefotoshopte foto. Het is natuurlijk een grap al zegt Johan: 'Ze is in staat, om daar bij Gillis in die mooie auto te gaan zitten.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's