André van Duin en Janny van der Heijden maken tv-programma in de sneeuw

André van Duin en Janny van der Heijden maken tv-programma in de sneeuw

Maandag 6 maart 2023 om 11:44

André van Duin en Janny van der Heijden gaan samen een tv-programma maken in de sneeuw. We kennen de twee natuurlijk al van Heel Holland bakt en Denkend aan Holland, maar nu zijn ze naar Zwitserland gegaan voor opnames, zo meldt Shownieuws. Dit programma zal pas in november op tv worden uitgezonden.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>André van Duin</em> en <em>Janny van der Heijden</em> maken tv-programma in de sneeuw André van Duin en Janny van der Heijden gaan samen een tv-programma maken in de sneeuw. We kennen de twee natuurlijk al van Heel Holland bakt en Denkend aan Holland, maar nu zijn ze naar Zwitserland gegaan voor opnames, zo meldt Shownieuws. Dit programma zal pas in november op tv worden uitgezonden. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André tegen Janny in Denkend aan Holland: ‘Zit hond Nhaan in je pak? Bekijk deze video » André spot garnalenkoningin in Denkend aan Holland: ‘Grote prinses voor de gamba’s’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's