Maandag 6 maart in Bed & Breakfast: koffers worden op bijzondere manier vervoerd

Maandag 6 maart in Bed & Breakfast: koffers worden op bijzondere manier vervoerd

Monday 6 March 2023 om 15:51

Maandag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast. Deze keer gaan Tanja en Jan, Peter en Maureen en Elco en Arjan bij elkaar logeren in Noord- en Zuid-Holland. In de eerste beelden is te zien dat de hele boel nat wordt en er is een kolom die nogal opvalt. Ze gaan lekker creatief aan de gang en de koffers worden op een bijzondere manier naar boven ‘getild’…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast hieronder.

Bed & Breakfast is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

Maandag 6 maart in <em>Bed &amp; Breakfast</em>: koffers worden op bijzondere manier vervoerd Maandag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast. Deze keer gaan Tanja en Jan, Peter en Maureen en Elco en Arjan bij elkaar logeren in Noord- en Zuid-Holland. In de eerste beelden is te zien dat de hele boel nat wordt en er is een kolom die nogal opvalt. Ze gaan lekker creatief aan de gang en de koffers worden op een bijzondere manier naar boven ‘getild’… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast hieronder. Bed & Breakfast is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Bed & Breakfast start maandag: koffievlek, varkens en bijna valpartij Bekijk deze video » Massa is Kassa: zo ziet kasteel Peter Gillis er straks uit, mét standbeeld Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's