Massa is Kassa: zo ziet kasteel Peter Gillis er straks uit, mét standbeeld

Massa is Kassa: zo ziet kasteel Peter Gillis er straks uit, mét standbeeld

In de voorlopig laatste aflevering van Massa is Kassa, die wat kijkcijfers betreft wat tegenviel, zagen we maandag hoe Peter Gillis bezig is met een heus familiewapen. Ook kreeg de kijker alvast een voorproefje van hoe het kasteel en de tuin eruit gaan zien, inclusief bronzen standbeeld van de pater familias.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder

Massa is Kassa: zo ziet kasteel <em>Peter Gillis</em> er straks uit, mét standbeeld In de voorlopig laatste aflevering van Massa is Kassa, die wat kijkcijfers betreft wat tegenviel, zagen we maandag hoe Peter Gillis bezig is met een heus familiewapen. Ook kreeg de kijker alvast een voorproefje van hoe het kasteel en de tuin eruit gaan zien, inclusief bronzen standbeeld van de pater familias. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook ZIEN: zo zag Caroline van der Plas (BBB) eruit in de jaren '80' Bekijk deze video » Familie Gillis - massa is kassa: veeleisende Nicol brandt camper helemaal af Bekijk deze video » HET fragment: Jeroen Pauw vraagt Sigrid Kaag of volkswoede aan haar ligt (Khalid & Sophie) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV