Nieuw seizoen Bed & Breakfast start maandag: koffievlek, varkens en bijna valpartij

Nieuw seizoen Bed & Breakfast start maandag: koffievlek, varkens en bijna valpartij

Maandag 20 februari 2023 om 12:39

Maandagavond gaat een nieuwe reeks van het populaire programma Bed & Breakfast van start. In deze gloednieuwe aflevering beginnen de stellen bij de B&B van Carl en Inge in Overbetuwe. Daarna zijn de deelnemers te gast bij moeder Els en dochter Floor in de provincie Utrecht waar de gasten uitzicht hebben op de jachthaven. Vervolgens vertrekken de eigenaren naar de B&B van Marion en Maarten in Brabant en mogen ze kennismaken met Maartens varkens. En in de eerste beelden is te zien dat er een bijna-valpartij wordt nagebootst en koffievlekje worden gespot…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast hieronder.

Het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast is vanaf maandag 20 februari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Bed &amp; Breakfast</em> start maandag: koffievlek, varkens en bijna valpartij Maandagavond gaat een nieuwe reeks van het populaire programma Bed & Breakfast van start. In deze gloednieuwe aflevering beginnen de stellen bij de B&B van Carl en Inge in Overbetuwe. Daarna zijn de deelnemers te gast bij moeder Els en dochter Floor in de provincie Utrecht waar de gasten uitzicht hebben op de jachthaven. Vervolgens vertrekken de eigenaren naar de B&B van Marion en Maarten in Brabant en mogen ze kennismaken met Maartens varkens. En in de eerste beelden is te zien dat er een bijna-valpartij wordt nagebootst en koffievlekje worden gespot… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast hieronder. Het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast is vanaf maandag 20 februari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag in Ik Vertrek: drag queen Walter (Charlotte Rockefeller) zorgt voor een feestje Bekijk deze video » Winter vol Liefde: Marco zoekt een vrouw met vuur voor bij hem in Noorwegen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's