Verschillende meningen over terugkomst Big Brother Danny, ''de warmte is terug''

Verschillende meningen over terugkomst Big Brother Danny, ''de warmte is terug''

Danny is teruggekeerd in het Big Brother huis. De kijkers hebben besloten dat hij weer mag mee doen aan het spelprogramma. De deelnemers hebben allemaal verschillende meningen over deze gebeurtenis.

Lindsey en Charlotte zijn blij met de binnenkomst van Danny. ''Er is een stuk warmte terug'' zegt Lindsey. Terwijl Jason en Ali het nog betwijfelen. ''Ik kan het niet goed plaatsten'' zegt Jason.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Verschillende <em>meningen</em> over terugkomst <em>Big Brother</em> Danny, ''de warmte is terug'' Danny is teruggekeerd in het Big Brother huis. De kijkers hebben besloten dat hij weer mag mee doen aan het spelprogramma. De deelnemers hebben allemaal verschillende meningen over deze gebeurtenis. Lindsey en Charlotte zijn blij met de binnenkomst van Danny. ''Er is een stuk warmte terug'' zegt Lindsey. Terwijl Jason en Ali het nog betwijfelen. ''Ik kan het niet goed plaatsten'' zegt Jason. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV