Record in Van onschatbare waarde: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge

Record in Van onschatbare waarde: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge

Thursday 9 March 2023 om 15:56

Dionne Stax hoort de hoogste vraagprijs voor een voorwerp ooit in Van onschatbare waarde. Een deelnemer heeft een bijzonder horloge in haar collectie maar wil deze graag verkopen. Ze heeft al een bedrag in haar hoofd wat ze ervoor wil hebben en dat is niet niks. “De vraagprijs waarmee ik wil beginnen is 145.000.”

Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder

Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Record in <em>Van onschatbare waarde</em>: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge Dionne Stax hoort de hoogste vraagprijs voor een voorwerp ooit in Van onschatbare waarde. Een deelnemer heeft een bijzonder horloge in haar collectie maar wil deze graag verkopen. Ze heeft al een bedrag in haar hoofd wat ze ervoor wil hebben en dat is niet niks. “De vraagprijs waarmee ik wil beginnen is 145.000.” Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Van onschatbare waarde: tegeltableaus uit Noorwegen vallen in de smaak bij experts Bekijk deze video » Van onschatbare waarde: hoeveel levert schilderij van Kees Maks op? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's