Michelangelo over de terugkomst van Danny in Big Brother, ''we zijn opeens twee groepen''

Michelangelo over de terugkomst van Danny in Big Brother, ''we zijn opeens twee groepen''

Niet iedereen is te spreken over de terugkomst van deelnemer Danny in Big Brother. 'We waren zo hecht met elkaar, maar sinds zijn binnenkomst zijn we verdeeld in twee groepen' zegt Michelangelo tegen Jolien.

Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

<em>Michelangelo</em> over de terugkomst van Danny in <em>Big Brother</em>, ''we zijn opeens twee groepen'' Niet iedereen is te spreken over de terugkomst van deelnemer Danny in Big Brother. 'We waren zo hecht met elkaar, maar sinds zijn binnenkomst zijn we verdeeld in twee groepen' zegt Michelangelo tegen Jolien. Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV