Zilveren kasteel in Van onschatbare waarde: ‘Ik heb er 6500 uur aan gewerkt’

Zilveren kasteel in Van onschatbare waarde: ‘Ik heb er 6500 uur aan gewerkt’

Monday 13 March 2023 om 14:52

In Van onschatbare waarde komt een meneer langs die zelf een kasteel van zilver heeft gemaakt. Het pronkstuk bestaat uit 8,5 kilo zilver, meneer begon met het project toen hij met pensioen ging en inmiddels is hij 81 jaar. Hij heeft er heel wat moeite en vooral tijd in gestoken en verwacht niet dat hij zijn uren krijgt uitbetaald. “Ik heb er 6500 uur aan gewerkt.”

Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder

Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Zilveren kasteel in <em>Van onschatbare waarde</em>: ‘Ik heb er 6500 uur aan gewerkt’ In Van onschatbare waarde komt een meneer langs die zelf een kasteel van zilver heeft gemaakt. Het pronkstuk bestaat uit 8,5 kilo zilver, meneer begon met het project toen hij met pensioen ging en inmiddels is hij 81 jaar. Hij heeft er heel wat moeite en vooral tijd in gestoken en verwacht niet dat hij zijn uren krijgt uitbetaald. “Ik heb er 6500 uur aan gewerkt.” Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Van onschatbare waarde: hoeveel levert schilderij van Kees Maks op? Bekijk deze video » Record in Van onschatbare waarde: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's