Femke Wiersma van Boer zoekt vrouw naar lijstduwer: 'BBB heeft dit jaren voorbereid'

Femke Wiersma van Boer zoekt vrouw naar lijstduwer: 'BBB heeft dit jaren voorbereid'

Donderdag 16 maart 2023 om 09:42

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Veel mensen zullen Femke Wiersma nog wel kennen van Boer zoekt vrouw, waarin ze de liefde vond bij Gijsbert. Maar inmiddels zijn we jaren verder en heeft ze een succesvolle politieke carrière opgebouwd. Ze is in Friesland lijstduwer van BBB en bij Jinek vertelt ze meer over de enorme verkiezingsoverwinning en de vele taken die ze nu op hun bord krijgen. Maar volgens Femke kan BBB dit goed aan omdat ze dit jarenlang hebben voorbereid.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Femke Wiersma van <em>Boer zoekt vrouw</em> naar lijstduwer: 'BBB heeft dit jaren voorbereid' Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Veel mensen zullen Femke Wiersma nog wel kennen van Boer zoekt vrouw, waarin ze de liefde vond bij Gijsbert. Maar inmiddels zijn we jaren verder en heeft ze een succesvolle politieke carrière opgebouwd. Ze is in Friesland lijstduwer van BBB en bij Jinek vertelt ze meer over de enorme verkiezingsoverwinning en de vele taken die ze nu op hun bord krijgen. Maar volgens Femke kan BBB dit goed aan omdat ze dit jarenlang hebben voorbereid. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: Waar hebben Johan en René op gestemd? 'Uit solidariteit gestemd' Bekijk deze video » Caroline van der Plas herdenkt overleden man in speech: 'Jan denkt: wat doe je nou?' Bekijk deze video »
Talkshow :
Femke Wiersma van Boer zoekt vrouw naar lijstduwer: 'BBB heeft dit jaren voorbereid'

Actuele video's

Meer actuele video's