Waarom was prinses Mabel niet bij uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs?

Waarom was prinses Mabel niet bij uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs?

Donderdag 16 maart 2023 om 11:09

Dit jaar was alleen prinses Beatrix aanwezig bij de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs, prinses Mabel was er niet bij. Dat is opvallend, Mabel was getrouwd met prins Friso tot zijn dood in 2013 en is er normaal altijd bij. Friso overleed aan de gevolgen van complicaties na een skiongeluk in Lech. Mabel twitterde dat ze er deze keer niet bij kan zijn, haar kinderen hadden een examen-gerelateerd evenement waar ze bij wilde zijn.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Waarom was <em>prinses Mabel</em> niet bij uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs? Dit jaar was alleen prinses Beatrix aanwezig bij de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs, prinses Mabel was er niet bij. Dat is opvallend, Mabel was getrouwd met prins Friso tot zijn dood in 2013 en is er normaal altijd bij. Friso overleed aan de gevolgen van complicaties na een skiongeluk in Lech. Mabel twitterde dat ze er deze keer niet bij kan zijn, haar kinderen hadden een examen-gerelateerd evenement waar ze bij wilde zijn. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: prinses Beatrix verschijnt met pols in gips bij Prins Friso Ingenieursprijs Bekijk deze video »
Royals :

Actuele video's

Meer actuele video's