RUMAG-presentator René Watzema onthult dat hij vader wordt (Shownieuws)

RUMAG-presentator René Watzema onthult dat hij vader wordt (Shownieuws)

Donderdag 16 maart 2023 om 15:30

René Watzema doet een bijzondere bekentenis voor de camera van Shownieuws. De RUMAG-presentator onthult namelijk dat hij vader wordt in september. “Het zweet staat op mijn rug nu ik het zeg. Ik vind het heel spannend.” Watzema vertelt dat zijn geliefde nu twaalf weken zwanger is en dat hij pas net weet dat alles helemaal goed is. Hij omschrijft het aanstaande vaderschap als het ‘meest bizarre en bijzondere gevoel’.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

RUMAG-presentator René Watzema onthult dat hij vader wordt (<em>Shownieuws</em>) René Watzema doet een bijzondere bekentenis voor de camera van Shownieuws. De RUMAG-presentator onthult namelijk dat hij vader wordt in september. “Het zweet staat op mijn rug nu ik het zeg. Ik vind het heel spannend.” Watzema vertelt dat zijn geliefde nu twaalf weken zwanger is en dat hij pas net weet dat alles helemaal goed is. Hij omschrijft het aanstaande vaderschap als het ‘meest bizarre en bijzondere gevoel’. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Bekijk de volledige halftime show van Rihanna tijdens Super Bowl 2023 Bekijk deze video » Teun van de Keuken vergelijkt Eva Jinek met zwanger varken: ‘Je kunt nog terug!’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's